Παρουσίαση και Αιτήσεις Χορηγίας Προτομών

Στην Heptapolis, θα τοποθετηθούν στους δρόμους, στις πλατείες, στα πάρκα, μαρμάρινες προτομές οι οποίες θα στηρίζονται σε μαρμάρινους πεσσούς ύψους 1.20 m και πλάτους 40 x 30 cm.
Το ύψος της προτομής θα είναι από 60-70 εκατοστά.

 

1. Προτομή μπορεί να παραγγείλει ο Χορηγός ως ακολούθως:

Παραγγελία μιας προτομής του Σωκράτη ή του Πλάτωνα, ή του Αριστοτέλη ή μιας μεγάλης διεθνούς προσωπικότητας των τελευταίων αιώνων όπως του Beethoven, ή του Βάγκνερ, ή του Αινστάιν ή και άλλων προσώπων που θαυμάζει στην ιδιωτική του ζωή ένας υποψήφιος Χορηγός.

 

2. Μπορεί ακόμη ο Χορηγός να παραγγείλει μια προτομή του δικού του προσώπου.

Στην περίπτωση αυτή τα αναγραφόμενα στοιχεία στην αναθηματική πλάκα της προτομής θα αναφέρουν οτι έιναι «Χορηγός της προτομής».

Σημείωση: Για την φιλοτέχνηση προτομής με το πρόσωπο του Χορηγού απαιτείται παράδοση 4 φωτογραφιών.
Μια φωτογραφία μπούστο. Μια φωτογραφία κεφάλι ανφάς. Μια φωτογραφία κεφάλι προφίλ. Μια φωτογραφία κεφάλι σε οπίσθια όψη.».

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ ΠΡΟΤΟΜΩΝ

Στο συνολικό κόστος κάθε χορηγίας συμπεριλαμβάνεται:

 Το κόστος κατασκευής του Έργου Τέχνης, της Petras, ή της Plakas.

 Το κόστος κατασκευής του βάθρου στήριξης του Έργου Τέχνης με εγχάρακτη την γραφή των στοιχείων του Χορηγού.

Η συσκευασία και η μεταφορά του Έργου Τέχνης στην αποθήκη του Δήμου Λεβαδέων.

 Η μεταφορά του Έργου Τέχνης από τον Δήμο Λεβαδέων στην HEPTAPOLIS.

 Η τοποθέτηση του Έργου Τέχνης στον επιλεγμένο χώρο μόνιμης εγκατάστασής του, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών και των γερανών στήριξης του έργου.

Η ασφαλισμένη για τα πρώτα 100 χρόνια εγκατάσταση του Έργου Τέχνης στον χώρο της HEPTAPOLIS και η παραμονή του ανά τους αιώνες στον χώρο της εγκατάστασης.

 Η κάλυψη ενοικίου του χώρου εγκατάστασης του Έργου Τέχνης για τα πρώτα 100 χρόνια.

Την συντήρηση του Έργου Τέχνης από τις επιρροές των καιρικών συνθηκών ή των παρανόμων ανθρωπίνων επεμβάσεων, για τα πρώτα 100 χρόνια.

 Την εγκατάσταση στην σελίδα www.heptapolis.com στο υποσέλιδο “ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΒΙΒΛΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ-ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ”, της βιογραφίας του Χορηγού μέχρι 333 λέξεις, σε δυο γλώσσες, από τις οποίες η μία επιλέγεται από τον ίδιο τον Χορηγό.

Η παραμονή αορίστου χρόνου, με ελάχιστη περίοδο τα 100 πρώτα έτη των κειμένων βιογραφίας του Χορηγού στην ιστοσελίδα www.heptapolis.com και η ελεύθερη προβολή της ιστοσελίδας του Χορηγού σε οποιοδήποτε Μέσον Μαζικής Ενημέρωσης ήθελε εκείνος επιλέξει.

Στα ανωτέρω, εξαιρούνται οι περιπτώσεις απροβλέπτων καιρικών συνθηκών, λόγω φυσικών βιαιοτήτων από την Κλιματική Αλλαγή.

Χρόνος καλλιτεχνικής εκτέλεσης της ΠΡΟΤΟΜΗΣ: 6 – 8 μήνες

 

Eπιλέξτε την προτομή που επιθυμείτε να χορηγήσετε
και ενημερωθείτε για το κόστος χορηγίας και τον τρόπο πληρωμής