ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ «PETRES»

Αποτελούνται από μαρμάρινη επιφάνεια, διαστάσεων 100cm X 61,8cm (Λόγος Χρυσής Τομής).

Το χρώμα τους είναι γκρίζο, τα ονόματα των χορηγών είναι σκαλισμένα πάνω στο μάρμαρο, ενώ ο κωδικός στην άνω αριστερή πλευρά της «PETRAS», είναι κωδικός αναζήτησης στην ιστοσελίδα www.heptapolis.com που παραπέμπει στο βιογραφικό του χορηγού σε γλώσσα ελληνική και αγγλική.

Κάθε «PETRA» κοστίζει 333 ευρώ.

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η χάραξη των κειμένων “όνομα, επώνυμο, ή τίτλος του Χορηγού, επαγγελματική ιδιότητα, πόλις και χώρα που έχει έδρα ο Χορηγός, έτος αποδοχής του στην χορηγία και ο κωδικός αριθμός της «PETRAS»”.

Επίσης, στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και η δημοσίευση του βιογραφικού του χορηγού στην ιστοσελίδα www.heptapolis.com ” στην κατηγορία “ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΒΙΒΛΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ – ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ”.

Σε περίπτωση που ο Χορηγός θελήσει να χαραχθεί στην «PETRA» το σχέδιο ενός λογοτύπου (Πανεπιστημίου – Επιχείρησης – Ιδρύματος κλπ) το κόστος επιβαρύνεται με το ποσόν των 99 ευρώ.

Οι «PETRES» θα τοποθετούνται σε ειδική αποθήκη φύλαξης στο Δήμο Λεβαδέων, εγγύς του Δήμου των Δελφών που θα οικοδομηθεί η Heptapolis.

Η τοποθέτηση κάθε «Petras», στα τείχη της  Heptapolis θα πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα κατασκευής των τειχών της Heptapolis. To κόστος τοποθέτησης της «Petras» στα τείχη της Heptapolis είναι 99 ευρώ για την εργασιακή απασχόληση, το οποίο θα πληρωθεί κατόπιν ειδικής ειδοποίησης στον Χορηγό 15 ημέρες πριν από την ημέρα τοποθέτησης της «Petras».

Στην ιστοσελίδα www.heptapolis.com/finearts, η «Petra»  με το όνομα και την ιδιότητα του Xορηγού, καθώς και το βιογραφικό του θα αναγράφεται εντός 5 ημερών από την κατάθεση των χρημάτων χορηγίας του στον ειδικό λογαριασμό ……………………………………………

Ο χρόνος παραμονής της «Petras» στα τείχη της Heptapolis, είναι minimum 100 χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης του χρόνου παραμονής επί των τειχών, με χαμηλή οικονομική επιβάρυνση για κάθε επόμενα 100 χρόνια.

Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ
ΤΗΣ «PETRAS»
ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ

Η «Heptapolis» αποτελείται από 7 ζώνες.

Κάθε ζώνη έχει μήκος 260 περίπου μέτρα και ύψος τειχών 10 μέτρα (3+7 μ.).

Η αρίθμηση των ζωνών αρχίζει από αριστερά προς τα δεξιά.

Η αρίθμηση των σειρών αρχίζει από αριστερά συνεχιζόμενη από την βάση των τειχών προς τα άνω.

Ο αριθμός των σειρών στις «PETRES», θα έχει την ευκαιρία, από τον πρώτο μήνα πληρωμής του να δειτην δική του «PETRA» στα τείχη της ψηφιακής Heptapolis, με την ακριβή τοποθέτηση που θα έχει όταν θα ενσωματωθεί στα φυσικά τείχη της «Heptapolis».

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ
ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι «PETRES» κοστίζουν 333 ευρώ για οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο, ή Ακαδημία, ή Εταιρεία, ή φορέα, ή πολίτη του κόσμου επιθυμεί να γίνει χορηγός της Heptapolis.

Βασιλείς και απλοί πολίτες, πλούσιοι και φτωχοί, μεγιστάνες του χρήματος και εργάτες, μικροί και μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, όλοι μαζί, το ένα όνομα δίπλα στο άλλο, θα δημιουργήσουν για πρώτη φορά στον κόσμο ένα μοναδικό φαινόμενο «συνύπαρξης των λαών της Γης» στα τείχη της Heptapolis.

Κάθε χορηγία «PETRAS», αποτελεί αφιέρωμα στις Αρχές της Αλληλεγγύης, του Σεβασμού, της Συνύπαρξης και της Ειρήνης στους λαούς της Γης.