ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ «PLAKES»

Αποτελούνται από μαρμάρινη επιφάνεια, διαστάσεων 50cm X 31 cm (Λόγος Χρυσής Τομής).

Το χρώμα τους είναι γκρίζο, τα ονόματα των χορηγών είναι σκαλισμένα πάνω στο μάρμαρο, ενώ ο κωδικός στην άνω αριστερή πλευρά της «PLAKAS», είναι κωδικός αναζήτησης στην ιστοσελίδα www.heptapolis.com που παραπέμπει στο βιογραφικό του Χορηγού σε γλώσσα Eλληνική και Aγγλική.

Κάθε «PLAKA» 50cm X 31 cm κοστίζει 333 ευρώ.

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η χάραξη των κειμένων “όνομα, επώνυμο, ή τίτλος του Χορηγού, επαγγελματική ιδιότητα, πόλις και χώρα που έχει έδρα ο Χορηγός, έτος αποδοχής του στην χορηγία και ο κωδικός αριθμός της «PLAKAS»“.

Επίσης, στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και η δημοσίευση του βιογραφικού του Xορηγού στην ιστοσελίδα www.heptapolis.com ” στην κατηγορία “ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΒΙΒΛΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ – ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ”.

O Χορηγός επιπλέον χωρίς επιβάρυνση μπορεί να συμπεριλάβει στην χάραξη της «PLAKA» το σχέδιο ενός οικοσήμου (Πανεπιστημίου – Επιχείρησης – Ιδρύματος κλπ).

Η συντήρηση των εγχαράκτων γραμμάτων στις «PLAKES» επιβαρύνει την εταιρεία της Heptapolis.

Οι «PLAKES» θα τοποθετούνται σε ειδική αποθήκη φύλαξης στο Δήμο Λεβαδέων, εγγύς του Δήμου των Δελφών που θα οικοδομηθεί η Heptapolis.

Η τοποθέτηση κάθε «PLAKAS», στους δρόμους και τους εσωτερικούς χώρους της Heptapolis θα πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα κατασκευής των έργων της Heptapolis.

To κόστος τοποθέτησης της «PLAKAS» επί του δαπέδου είναι 99 ευρώ για την εργασιακή απασχόληση, το οποίο θα πληρωθεί κατόπιν ειδικής ειδοποίησης στον Χορηγό 15 ημέρες πριν από την ημέρα τοποθέτησης της «PLAKAS».

Στην ιστοσελίδα www.heptapolis.com/finearts, η «PLAKA»  με το όνομα και την ιδιότητα του Xορηγού, καθώς και το βιογραφικό του θα αναγράφεται εντός 10 ημερών από την κατάθεση των χρημάτων χορηγίας του και την παραλαβή του βιογραφικού του.

Ο χρόνος παραμονής της «PLAKAS» στους δρόμους και τα δάπεδα της Heptapolis, είναι minimum 99 χρόνια, με δικαίωμα ανανέωσης του χρόνου παραμονής επί των δαπέδων, με χαμηλή οικονομική επιβάρυνση για κάθε επόμενα 99 χρόνια.

Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ
ΤΗΣ «PLAKAS»
ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ

Οι «PLAKES» είναι τοποθετημένες σε 25 επιδαπέδιες ζώνες της Heptapolis.

Κάθε επιδαπέδια ζώνη έχει τον δικό της κωδικό αριθμό για να ανακαλύπτει εύκολα ο Χορηγός την τοποθέτηση της «PLAKAS» στις πλατείες και τους δρόμους της Heptapolis.

Η ζώνη στην Πύλη του Φωτός (επιδαπέδια ζώνη Νο23) υπάγεται σε ειδικά μεγέθη και ειδικές κοστολογήσεις που θα κοινοποιηθούν σε σύντομο χρόνο.

Oι ζώνες εντός των δαπέδων των κτιριακών συγκροτημάτων υπάγονται σε ειδικά μεγέθη και ειδικές κοστολογήσεις που θα κοινοποιηθούν σε σύντομο χρόνο.

Ο Χορηγός της  «PLAKΑS», έχει την ευκαιρία, από τον πρώτο μήνα πληρωμής του να δει στα δάπεδα της ψηφιακής Heptapolis, την ακριβή θέση που θα έχει η «PLAKA» του, όταν οικοδομηθεί η «Heptapolis».

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ
ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι «PLAKES» κοστίζουν 333 ευρώ για οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο, ή Ακαδημία, ή Εταιρεία, ή φορέα, ή πολίτη του κόσμου επιθυμεί να γίνει χορηγός της Heptapolis.

Βασιλείς και απλοί πολίτες, πλούσιοι και φτωχοί, μεγιστάνες του χρήματος και εργάτες, μικροί και μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες, όλοι μαζί, το ένα όνομα δίπλα στο άλλο, θα δημιουργήσουν για πρώτη φορά στον κόσμο ένα μοναδικό φαινόμενο «συνύπαρξης των λαών της Γης» στους δρόμους και τις πλατείες της Heptapolis.

Κάθε χορηγία «PLAKAS», αποτελεί αφιέρωμα στις Αρχές της Αλληλεγγύης, του Σεβασμού, της Συνύπαρξης και της Ειρήνης στους λαούς της Γης.

Οι 25 Επιδαπέδιες Ζώνες
για εντοπισμό «PLAKES»